Seagulls tulee kylään — KTP:llä tuttuja huolia

11.3.2016 9:00 | Päivitetty: 11.3.2016 15:51
Kuva: Jukka Lehtoranta
Devonne Gilesin pelikuntoisuus on arvoitus, kun KTP tänään kohtaa kotisalissa Seagullsin.
Devonne Gilesin pelikuntoisuus on arvoitus, kun KTP tänään kohtaa kotisalissa Seagullsin.

KTP-Basketin päävalmentajalla on tuttuja huolia tämän illan Seagulls-ottelun alla: Sefton Barrettin ja etenkin Devonne Gilesin pelikunto on arvoitus. Molemmat harjoittelivat perjantaina ensimmäisen kerran sitten viime lauantain Lapuan-reissun.

— Uskon, että ainakin Sefton pelaa. Devonnen tilanne on jonkin verran hankalampi, Mirolybov sanoo.

Barrett on potenut lähes koko kauden ajan kantapäävammaa. Gilesin päällimmäisenä huolena on viime viikkoina ollut selkä.

KTP on voittanut Seagullsin tällä kaudella kaikissa kolmessa aikaisemmassa kohtaamisessa. Jos kaikki menisi loppukauden ajan kotkalaisten nuottien mukaan, Seagulls voisi olla jopa KTP:n tavoitettavissa.

— Meillä on neljä voittoa viidestä viime pelistä ja Seagullsilla on ollut omat loukkaantumishuolensa, mutta on ihan turha luulla, että pelistä tulisi jotenkin helppo, Mirolybov sanoo.

— Seagulls on kova vierasjoukkue ja erittäin vaarallinen etenkin nyt, kun he ovat saaneet Jason Conleyn takaisin riveihin.

Helsinkiläiset ovat yllättäen sarjan toiseksi paras vierasjoukkue sarjakärki Katajan jälkeen. Töölön kisahallin Lokit ovat voittaneet reissupeleistään puolet  (8/8).

Jukka Lehtoranta