Katajalta Rannikko sivussa, KTP-Basket pitää kortit piilossa — kokeillaanko taas Herreraa?

2.3.2016 16:05 | Päivitetty: 2.3.2016 17:15
Kuva: Raimo Eerola
KTP:n Samuel Haanpää etsi tilaa Katajan Petri Virtasen ja Thomas Scrubbin välistä, kun joukkueet kohtasivat tammikuussa Kotkassa.
KTP:n Samuel Haanpää etsi tilaa Katajan Petri Virtasen ja Thomas Scrubbin välistä, kun joukkueet kohtasivat tammikuussa Kotkassa.

Korisliigan viimeisenä oleva KTP-Basket saa tänään Karhuvuoreen vieraakseen sarjakärki Katajan.

Kataja näyttäisi pelaavan ilman tehotakamiestään Teemu Rannikkoa, sillä tämän nimi ei esiinny Korisliigan sivujen otteluennakossa. Rannikko on tehnyt Katajalle tällä kaudella keskimäärin 15,0 pistettä per ottelu. Korisyöttöjä hän on antanut 10,3 ottelu kohden.

Kataja on repinyt liigan keulassa jo 10 pisteen kaulan toisena olevaan Kauhajokeen, joten helppoa ei KTP:llä tule edes Rannikon poissaollessa olemaan.

KTP:n avauskokoonpano selviää vasta aivan ottelun alla. Tehopelaaja Sefton Barrettin tilanne on sama kuin aina, eli hän pelaa, jos pystyy.

Devonne Giles on kärsinyt selkävaivoista, ja KTP:n verkkosivujen ennakon mukaan valinta hänen ja kolme peliä siviileissä katselleen Alex Herreran välillä tehdään vasta juuri ennen peliä.

KTP:n kotiotteluiden yleisökeskiarvo on tällä kaudella ollut suhteellisen vaatimaton 946. Tänään selviää, miten talousvaikeuksista kertoneen seuran vetoomus ja haaste lipputalkoisiin ovat tehonneet.

KTP hävisi lauantaina Salossa Vilppaalle 66—74 ja pitää sarjassa perää 18 pisteellä. Säilyjän paikalla olevalla Kobrilla on pisteitä 20 ja viimeisellä pudotuspelipaikalla majailevalla BC Nokialla 22.

Ottelu alkaa Karhuvuoressa kello 18.30.

Päivitetty 17.15: Lisätty tieto Rannikon todennäköisestä poissaolosta.

Antti Kaarto