KTP yrittää pelata torstaina Tolsalla — cup-peliin halutaan pitkä valmistautumisaika

23.2.2016 16:02
Kuva: Antti Kaarto
Aleksi Tarvonen laukoi KTP:n johtoon JJK:ta vastaan, kun joukkueet kohtasivat harjoituspelissä Arto Tolsa -areenalla 12. helmikuuta.
Aleksi Tarvonen laukoi KTP:n johtoon JJK:ta vastaan, kun joukkueet kohtasivat harjoituspelissä Arto Tolsa -areenalla 12. helmikuuta.

Jalkapallon Ykköseen valmistautuva KTP kohtaa tämän viikon torstaina harjoitusottelussa Kakkosessa pelaavan Klubi 04:n. KTP:n päävalmentaja Sami Ristilän mukaan ottelu pyritään pelaamaan Arto Tolsa -areenalla.

— Lumitilanne ratkaisee, ja sitä seurataan torstaihin asti. Jos Tolsalla ei pysty pelaamaan, ottelu pelataan Ruonalan hallissa, Ristilä kertoi tiistaina.

Uusia testipelaajia joukkueen mukana ei tällä hetkellä ole.

Hyökkääjä Miro Schwalenstöcker joutui jättämään edellisen harjoitusottelun Honkaa vastaan väliin, mutta on sovitusti KTP:n vahvuudessa vielä tämän viikon ja pelannee torstaina.

— Voi olla, että pelissä on muitakin testimiehiä, mutta tällä hetkellä ei ole raportoitavaa, Ristilä sanoi.

KTP:lle arvottiin maanantaina Suomen cupin 4. kierroksen vastustajaksi kotkalaiset liigasta pudottanut PK-35 Vantaa.

— Toki alkukierroksille toivoisi vähän helpompaa vastustajaa, mutta on se varmasti kierroksen mielenkiintoisin ottelu. Toivottavasti pystymme pelaamaan ottelun 18. maaliskuuta, jolloin meillä olisi hyvää aikaa valmistautua, Ristilä sanoi.

Perjantai 18. maaliskuuta on viimeinen päivä, jolloin 4. kierroksen otteluita voi vielä pelata.

Antti Kaarto