Edut ja sopimukset

Toistoalennus -10%

Myönnetään toisesta ja sitä seuraavista lehti-ilmoituksista, kun sama ilmoitus julkaistaan muuttumattomana enintään 7 vuorokauden kuluttua viimeisimmästä julkaisupäivästä. Alennus on -10% verottomista hinnastohinnoista.

Media- ja mainostoimistoalennus

Mainos- ja mediatoimistoille myönnetään -15 % alennus verottomista hinnastohinnoista. Alennus myönnetään vain valmiista aineistosta ja lehdessä vähintään 100 pmm kokoisesta ilmoituksesta.

Kärkimedian pakettialennus

Kärkimedian pakettialennuksen hinnat ja ehdot löytyvät osoitteesta www.karkimedia.fi.

Kaakon Viestinnän pakettialennukset

Kaakkoset-paketin muodostavat Kaakon Viestinnän seitsenpäiväiset lehdet: Etelä-Saimaa, Itä-Savo, Kouvolan Sanomat, Kymen Sanomat, Länsi-Savo ja Uutisvuoksi. Paketin voi muodostaa kahdesta – kuudesta lehdestä.

Kaupunkiset-paketin muodostavat Kaakon Viestinnän kaupunkilehdet: Vartti Etelä-Karjala, Vartti Kymenlaakso ja Viikkoset. Paketin voi muodostaa kahdesta tai kolmesta lehdestä. Kaupunkiset-paketin ilmoituskoot ovat ¼-sivu, ½-sivu ja kokosivu.

Kaakkoset ja Kaupunkiset –pakettien yhdistäminen on mahdollista. Kysy hinnat ja lisätiedot mediamyynnistämme.

Vaihtoilmoitusalennukset

Myönnetään vaihtoilmoituksia välittäville Sanomalehtien Liiton jäsenille voimassa olevien sopimusten mukaisesti. Alennus on -15 % verottomista hinnastohinnoista. Vaihtoilmoitusalennus koskee vain lehti-ilmoituksia.

Sopimusalennukset

Alennus myönnetään ovh-hinnoista suora-asiakkaille sopimusalennustaulukon mukaisesti. Sopimusalennus lasketaan edellä mainittujen alennusten jälkeen (esim. toistoalennus). Alennuksen edellytyksenä on Kymen Sanomien kanssa solmittu kirjallinen sopimus, joka on tehty ennen sopimukseen kuuluvan ilmoittelun aloittamista. Sopimus voidaan tehdä 3, 6 tai 12 kuukauden mittaiseksi. 

Alennus voidaan maksaa sopimusjaksoa seuraavan kuukauden aikana tai aina laskutuksen yhteydessä. Alennuksen hyvittämisestä sovitaan kirjallisessa sopimuksessa tapauskohtaisesti. Mikäli ilmoittelun arvo kohoaa korkeampaa alennusprosenttia edellyttäväksi, Kymen Sanomat hyvittää sopimuskauden päätyttyä ilmoittajalle alennuksissa syntyvän erotuksen. Jos ilmoittelu jää sovittua alhaisemmaksi, Kymen Sanomat veloittaa sopimuskauden jälkeen asiakkaalta sovitun alennusprosentin mukaisen alennuksen ja toteutuneen ilmoittelun alennusprosentin mukaisen alennuksen välisen erotuksen. Alennuksen saamisen ehtona on maksuehtojen noudattaminen.

Sopimusalennuksen perustaso sopimusajalta määräytyy ao. volyymitaulukon mukaisesti.

Kampanja-alennukset

Mainostajalla on oikeus mahdollisiin mediakohtaisiin kampanja-alennuksiin kampanjaehtojen mukaisesti. Mahdolliset kampanja-alennukset myönnetään hinnastohinnasta.

Huomioitavaa

Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat kustannuslisäykset korottavat kaikkia Kymen Sanomien ilmoitushintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien.
Korotukset koskevat myös jo tehtyjä ilmoitusvarauksia.

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva alv.